missmoa!

ALLTID VIKTIGT. EXTRA VIKTIGT.

Det är sjukt. Det är läskigt. Det är obehagligt. Det är skrämmande. Det är så nära oss så det gör att det är extremt svårt att ens förstå vad som hände. En lastbil, en förare och fyra döda. Sverige. Vårt fina, lugna Sverige. Stockholm. Vårt fina, vackra Stockholm. Mina tankar går till alla de drabbade denna dag. Alla som var där, alla som ligger på sjukhus av skador, anhöriga som har mist en viktig och betydelsefull person och framför allt så lägger jag en extra tanke på de fyra personer som var värda ett så mycket längre liv men som tyvärr fick lämna oss igår. Gårdagens händelse som lämnade en mörk och dyster skugga över Sveriges befolkning med en skräck i ögonen. Så overkligt, så oförståeligt och så otroligt sorgligt.

- KOM IHÅG ATT TA EXTRA HAND OM VARANDRA ALLIHOPA. DET ÄR SÅ VIKTIGT ALLA DAGAR MEN FRAMFÖR ALLT IDAG. Ge trygghet, närhet och kärlek. ALLTID VIKTIGT. EXTRA VIKTIGT.

Bildresultat för take care quotes

...

Oavsett allt som har hänt så måste vi ändå försöka att leva ett liv utan rädslor. För vissa kanske det tar längre tid än för vissa andra men vi kan tillsammans försöka fortsätta leva det liv som vi levde minuten innan Sverige skakades. Det måste gå, vi får inte vara rädda!

Min dag igår var, trots allt hemskt som hände, väldigt bra. Efter skolan åt jag och Celine en middag på China Garden och satt och pratade om allt och inget. SUPERmysigt!! sedan åkte vi vidare till kyrkan där vi möttes av mycket kärlek som alltid. Älskar verkligen att följa med dit och få vara där, det är så otroligt obeskrivligt härligt och mysigt. Det är svårt för någon annan som inte har fått uppleva det som jag känner när jag är där, men kort förklarat så är det så kul och så härligt! OCH SÅ MYCKET KÄRLEK OCH OMTANKE. 

Efter kyrkan igår så åkte jag med Celine hem och vi hade en myyskväll med godis, läsk och sims 4 fram till kl 02, haha! Visst låter det som en toppen start att fira in påsklovet på!!!?? Vi vaknade dock vid 08 men det var faktiskt skönt att börja dagen tidigt! Till frukost gjorde vi också bananpannkakor och smoothie vilket var MUMS!! Sedan har vi bara haft en otroligt chill lördag. Kollade på ett Parneviks avsnitt, gick en promenad med Lussie (hennes hund, hon jag var hundvakt åt på sportlovet) och sen kollade vi på Grease då Celine inte hade sätt den tidigare (sjukaste). Så en toppen bra fredag och lördag med andra ord OCH NU ÄR DET ÄNTLIGEN PÅSKLOV. - pustar ut och tar flera djupa andetag. 

Celine är en så otroligt fin vän, skriver det efter varje gång vi umgåtts men det är så sant och jag tycker att det är viktigt att verkligen visa uppskattningen som finns till vissa människor som man har i sitt liv, & i mitt fall så är en av de människor Celine!! - så otroligt betydelsefullt att ha en så fin vän. 

Edvin kom hit nu ikväll och vi har ätit middag och har nu landat i soffan. Ska alldeles strax sätta på mig ytterkläder för att gå ut till fåren och lammen för att ge lite mat till de två flasklammen som vi har då mamman till dom har fått mjölkstockning och i & med det så kommer det ingen mjölk från henne. Så det blir gosigt att sitta där med dom, lammen blir så OTROLIGT glada när man kommer ner!! MYS

Vi hörs imorgon fina ni. & kom ihåg att ta hand om varandra hörni. DET ÄR VIKTIGT & SPECIELLT NU. Känn dig inte ensam, vi alla ska och behöver finnas för varandra! KRAM

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas