missmoa!

antidepp ökning

Hej på er!! åhh så skönt det är att inte känna ångest idag så som alla söndagar annars brukar ge. Eller ja, inte den så kallade "söndagsångesten" som dom flesta får utan ni vet den ångesten som kan komma exakt vilken dag som helst annars också men som brukar kunna falla in lite extra på just söndagar. Speciellt prestationsångesten. Men ikväll känner jag ingen prestationsångest och jag känner ingen speciell ångest heller, något ligger lite konstigt och skickar signaler ibland men det känns hyfsat bra. Har ökat lite på antideppen pga all min ångest som jag har haft. Tyckte ju i början att det funkade hur bra som helst med den dosen jag tog då men nu, några veckor/månad så har ångesten och nedstämdheten letat sig in i min kropp igen så jag och min psykolog bestämde tillsammans med doktorn i torsdags att jag skulle öka dosen lite, vilket i nu läget känns bra. Ska verkligen försöka att lyssna på min kropp denna lediga vecka, trots att jag har en del planer för näst intill varje dag nu på lovet. MEN det är roliga saker som förhoppningsvis kommer att få mig på andra tankar och ge mig energi. - men fokus denna vecka lägger jag på mitt mående, för en gångs skull.

Imorgon ska jag hem till Amanda vilket ska bli superkul. Är extremt förväntansfull till det vi ska påbörja imorgon, som i nu läget fortfarande är en hemlis för er men som ni förhoppningsvis inom kort kommer att få reda på om allt går som planerat! Så vi ska fixa med det och sedan bara ha det mysigt!

På tisdag har jag faktiskt bokat en klipptid vilket känns otroligt skönt. Behöver verkligen klippa av en bit av topparna och funderar även på om jag ska satsa på att klippa kort till axlarna. Känns så himla fräscht nu till våren och betydligt lättare och skönare. Hmm, är så kluven bara om jag skulle passa i det. Vi får se, men älskar verkligen att gå till frisören och efter att jag blekte mitt hår innan jul så har håret verkligen blivit torrt och topparna så sträva. Så en klipptid var välbehövlig med andra ord!!

På torsdag åker jag och min familj till Orsa i några dagar över påsk! SKA BLI SÅ SÅ SÅ SKÖNT!!! Förhoppningsvis finns det lite bra backar kvar för lite skidåkning och så hoppas jag på bra väder med sol. Åh, var längesen vi åkte såhär till fjällen. Vi brukar ju annars åka till Funäsdalen eller andra ställen runt om kring där vilket är mer "fjällen" en vad Orsa är, MEN bättre än ingenting!! Har faktiskt varit där en gång tidigare och jag tyckte att backarna var rätt schyssta. Men framförallt så ser jag bara fram emot att få åka bort lite, lämna vardagen hemma och få leva någon annanstans ett tag. Känns behövligt!! 

Nu ikväll tog jag och Edvin en kvällspromenad i det fina vädret, älskar verkligen att det inte blir mörkt lika snabbt längre!! & sedan tränade jag lite och nu har jag precis duschat. Tror nog att vi lägger oss och kollar på någon film/serie snart innan vi somnar. Känner mig extremt trött idag och blev det väldigt tidigt in på kvällen. Pollen i luften + antidepp medicin gör att kroppen blir lite seg och trött. Har dessutom nu under kvällen upplevt ett extremt illamående vilket gör att jag bara nu vill krypa ner i sängen och vila. 

Hoppas ni mår bra hörni - kom ihåg det jag skrev igår!! TA HAND OM VARANDRA!! Det är alltid viktigt men just nu är det extra viktigt. Visa kärlek och omtanke!! PUSS

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas