missmoa!

EN DANS PÃ… ROSOR - podcast av Moa & Amanda

 

BOOOM it's out!!! "En dans på rosor" - en podcast av Moa & Amanda. Yes, ni läste rätt. In på vår hemsida och lyssna (vi ska se till att den kommer ut på iTunes osv snarast!!!) men hittills kommer ni åt avsnitten på vår hemsida "endansparosor.wordpress.com" eller på youtube "En dans på rosor". 

#1 VI ÄR IGÅNG!! vi låter er lära känna oss, vi pratar om att lov inte betyder att man kommer att må bra & varför får inte tjejer prutta? (vi går all in på en gång helt enkelt & är lika naturliga som vi annars skulle vara!!) 
NU KÖR VI!! (Ljudet är lite halv svajit då vi inte har erfarenheter av micken vi använder oss av riktigt än! Så var inte för kritiska vänner) âœ¨ðŸ’Œ
OBS!!! LYSSNA I HÖRLURAR DÅ LJUDET BLIR BÄTTRE DÅ!!! VI SKA SÅKLART LÖSA DETTA INFÖR NÄSTA AVSNITT â¤

Podcasten kommer handla om allt mellan himmel och jord. Namnet "En dans på rosor" betyder för oss att livet kan ibland vara som en dans på rostaggar eller rosenblad. & eftersom vi oftast dansar oss igenom livet så betyder ju det också att även vårt liv kan se ut som "En dans på rosor!" Vi kommer att snacka om allt som vi annars också skulle prata med varandra om, även fast vi inte hade en mick emellan oss. Alltså fokuserar vi helt enkelt på att bara prata om det som behövs pratas om. Allt mellan kärlek, psykisk ohälsa och allt annat som man bara MÅSTE prata om.

Vi är så otroligt taggade på denna resa tillsammans med vår lilla nyskapade bebis & tillsammans med ER! 

Vi är ännu inte bestämt vilka dagar avsnitten ska komma ut på MEN det kommer bestämmas inom kort!! 

Följ vår facebook sida för direkt info!! & IN OCH KIKA PÅ VÅR HEMSIDA OCH PODD!!

Är ni redo för ännu ett nytt steg?? - VI ÄR!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas