missmoa!

en start på vardagen

Hej på er! vardag, vardag, vardag.. tillbaka till den där vardagen som brukar få kroppen att bli helt orkeslös, trött och stressad. Vardagen som innebär för lite sömn och för mycket måsten. Hm, inte alls taggad på ännu flera veckor av krav hit och dit däremot är det ända positiva är väl att nu kan man verkligen börja räkna ner till sommaren och sommarlovet. För nästa lov som kommer är ju faktiskt det efterlängtade sommarlovet, tack och lov. Jag ber till alla gudar att jag kommer att orka det sista nu utan att behöva öka upp min medicin ännu mer eller få ännu mer anmäld "sjukfrånvaro" när jag ligger i sängen och verkligen inte orkar gå upp. 

Sitter nu i skolan och kommer att behöva sitta här till 11.30 helt själv pga att första lektionen blev inställd och jag åker alltid med pappa in då busshållplatsen ligger nån kilometer bort. + att det är kallt ute idag, lite för kallt för att åka moppe och om jag skulle gjort det så hade jag inte fått hem den ikväll då jag har träning osv. Så nu får jag sitta här, blogga lite och kolla lite youtube. Skön start på morgonen istället för att ha samhällslektion men jag hade föredragit att få ligga kvar i sängen nån timme till. Sovmornar och att bo på landet är ingen bra kombination, det klickar liksom inte. 

Idag går jag till 15.45 och sen ska jag möta Amanda på stan och så ska vi käka något innan vi har dansträning ikväll! Ska bli superkul att äntligen få dansa igen, en veckas uppehåll är alldeles för mycket!! & i helgen har vi dessutom tävling, jag och Amanda, så det gäller att lägga lite extra fokus på vår tävlingsdans denna vecka och bli supersäkra på de nya stegen vi har lagt in och bytt ut. Hoppas att min "skada" från operationen vill hjälpa mig denna vecka så att jag kan få dansa fullt ut utan att behöva anpassa mig som jag har behövt göra nu de senaste träningarna. 

Idag kämpar jag lite extra. 

Ta hand om varandra hörni, alltid viktigt och det är även minst lika viktigt att ta hand om sig själv!! det är OKEJ att inte orka, det är OKEJ att lyssna på kroppen. 

PUSS

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas