missmoa!

Energilös dag

Hej på er! åh vilken dag det har varit idag.. Har känt mig väldigt orkeslös och trött idag av någon anledning trots att jag fick lite mer sömn än vanligt tror jag. Det har varit rätt trista lektioner idag och ett väder som inte heller har givit så mycket energi, så det har väl sina förklaringar. 

Min morgon började med en tandläkartid vilket jag har gått och varit nojig över ett tag nu då jag har börjat få en extrem tandvärk men som sitter i käkarna typ. Svår förklarat. Jag har gått och trott att det kanske är mina visdomständer som börjar röra på sig, dom kan man ju ha väldiga problem med. Men tandläkaren kunde inte se något spår av det på bilderna som hon tog (vilket förövrigt är så jäkla obehagligt!!!), hon trodde däremot att det kan vara pga att jag biter ihop för hårt just för att jag är stressad vilket kan göra att jag pressar tänderna både under dagarna och nätterna. Det förvånar mig ju såklart inte eftersom mina dagar består av väldigt mycket stress så en extra tanke på det måste jag lägga. 

Skönt med fredag imorgon!! känns som veckan har gått både segt och fort eftersom vi började i tisdags men ska ändå bli otroligt skönt med helg. Ser framemot denna helg extra mycket då jag ska hem till Amanda imorgon och fixa klart det sista inför vår lilla "hemlis" som jag väljer att berätta lite mer om snart, alldeles snart. Allt ska bara bli klart först vilket det förhoppningsvis blir i helgen!! iiih!! sedan ska jag och Amanda också tävla på lördagmorgon i Stockholm så vi kör en sleepover på fredagen eftersom det blir enklast då jag ska åka med henne dit! Det blir suupermysigt, så jag ser fram emot det så mycket. Det blir sista tävlingen på denna termin nu på lördag vilket såklart känns lite tråkigt men såklart också extra taggande!! 

Nu ska jag vidare ner till idrottshallen för att träna lite med dansföreningen här på skolan. Sedan ska jag möta upp Edvin på stationen och mysa med honom resten av kvällen! Längesen vi sågs nu!!

Hoppas att ni mår bra och tar hand om er själva och varandra. (skriver alltid det men det är ju för att det är SÅ viktigt!!) puss

(bild från förra tävlingen när vi kom trea!!)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas