missmoa!

här kan man leva och andas

Hej på er! En trött och sliten Moa som skriver just nu.. shit vad skidåkning tar på krafterna, skulle kunna somna på en gång nu om jag bara blundar i en sekund. 

Dagen startade i backen vid 10 och med en timmes lunch paus så har vi i stort sätt varit i backen hela dagen. SÅÅÅ kul!! känner verkligen något extra rus i kroppen just nu som gör att det mesta känns roligt. Ibland brukar det kunna vara så att humöret och känslorna inte kombineras så bra ihop men idag har jag verkligen mått bra i mitt lilla psyke vilket känns bra, SÅKLART. Vi kom hem vid halv 5 för en liten miniafterski hemma i stugan istället för i toppstugan då det var extremt mycket folk vilket gjorde att vi bestämde oss för att gå på afterski på söndag istället. Så vi åkte ner till stugan istället, hällde upp lite chips och godis och lyssnade lite på musik. Däremot var det kvällsåk nu ikväll mellan 17-19. Så vid 18 så klädde vi på oss igen då vi kände att vi inte hade fått nog av skidåkning idag. (heheh kroppen ville helst sova men inte jag). Så jag har i stort sätt precis kommit hem från backen nu, tagit en dusch och kan för första gången bara ta det lugnt. 

Märks så tydligt på min kropp att den behövde komma bort en stund. Komma bort från vardagens stress och krav. Även fast det är lov och ledighet så finns det fortfarande en aning stress i kroppen hemma då man är så nära den vanliga vardagen. Här uppe kan jag bara slappna av. Finns ingenting här som kan påminna mig om vad jag måste hinna göra och vad som snart väntas av mig, och det känns skönt. Däremot känner jag av i kroppen att den blir lite tröttare nu igen efter att jag har ökat min antidepp och med en kombo med all aktivitet nu dessa dagar så blir kroppen ännu tröttare. Så jag måste såklart lyssna på kroppen lite extra nu denna helg, det är ju så viktigt ifall allt ska kunna samarbeta och att jag ska få må bra. 

Nu ska vi alldeles strax äta lite middag och sedan blir det nog en tidig kväll ikväll. Känns som att det är det ända som behövs nu, mat och sömn! 

Idag har jag mått bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas