missmoa!

lördagen / veckans uppmaning.

Hej på er! åh helgerna går alldeles för fort och nu är det redan söndag när det nyss var fredag eftermiddag och man skrek ut "fyfan va skönt med helg!!". Åh. Nu väntas också en vecka som jag absolut inte har längtat till, otroligt mycket i skolan med andra ord! Åh, blir trött och orkeslös bara jag tänker på det. - aja. Ännu är det bara en söndagsförmiddag och inte skola igen. 

Igår han jag inte med att kika in här då jag försökte ha en så lugn dag som möjligt, vilket jag behövde. Sov till 9, alldeles lagom då jag fick 10 h sömn från att endast ha fått 4h sömn natten innan efter Ed Sheeran konserten. (kom hem vid halv 2, skulle upp kl 06, INGET jag rekommenderar hörni.) Så jag la mig tidigt i fredags, vaknade piggare i lördags och åt frukost med familjen för första gången på väldigt länge faktiskt vilket var mysigt och skönt. Sedan hade jag en lugn stund ensam hemma i princip hela förmiddagen så då passade jag på att sjunga lite och göra saker som bara fick mig att må bra. Efter lunch kom pappa hem och så åkte vi ut & övningskörde. GICK SÅ BRA!! måste jag få säga. Växlade till & med upp till 3an denna gången, gör framsteg varje gång vilket känns så kul att jag kan utmana mig lite. 

Igår kväll var jag också på en liten skön hängkväll hos en kompis till Alva. Vi hade det superbra & superkul att träffa lite nytt folk! härliga människor allihopa. Så jag kom hem sen efter 00 och åkte till Edvin. Skönt att ha en pojkvän som bor i stan så man slipper ta sig ända hem ute på landet! - så sammanlagt blev det en väldigt skön lördag. 

Men som sagt, helgerna går ju som vanligt alldeles för fort vilket gör att jag känner lite jobbiga känslor idag. Ska försöka göra dagen så bra som möjligt! Edvin börjar jobba vid 13 så jag ska åka vidare till min systers match och kolla lite på den och sedan ska jag ikväll försöka plugga lite och träna! Kombinerar en tråkig sak men sak som gör att jag mår bra så kanske kvällen känns lite bättre! 

UPPMANING TILL MIG SJÄLV DENNA VECKA: Jag är bra som jag är. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Allting löser sig!! OCH JAG KLARAR MER ÄN VAD JAG TROR. 

UPPMANING TILL ER DENNA VECKA: Lita på er själva och TA HAND OM VARANDRA. - det är de bästa vi kan göra, det är så viktigt!! 

Kram kram kram!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas