missmoa!

ny frilla

Hej på er! ÄNTLIGEN känner jag mig friskare igen!! Hela dagen igår var också en sån dag då kroppen började repa sig lite och jag hade inget illamående heller. Däremot har jag svårt med matlusten fortfarande men det kan ju dröja ett tag då kroppen har varit van vid att i princip inte vilja äta någonting alls. Så idag har jag mått bra, iallafall fysiskt. OCH TUREN SOM JAG HADE så fanns det en ledig tid idag hos frisören vilket jag såklart bokade igår kväll. Så idag åkte jag in till stan vid 11 och hade klipptid vid 12. Blev verkligen så nöjd och det känns verkligen så skönt!! Klippte säkert av 1,5/2 decimeter då allt i princip var superslitet efter blekningen jag gjorde i julas. & så en liten kortare lugg på det!! - känns jättefräscht. 

Det passade så bra också med klipptiden då jag sedan vid 14 idag hade en tid bokad hos psykologen vilket också kändes väldigt passande och välbehövligt. Vi valde att inte arbeta med emdr behandlingen idag då vi skulle börja gå in på de negativa delarna nu, vilket inte är så bra tajmat med att jag har lov osv. Så idag pratade vi bara lite allmänt om allt och jag fick göra en övning som var så avslappnande!! blev helt lugn efteråt när jag gick därifrån. JUSTE!!: Jag fick en kommentar förut där en tjej frågade om jag kunde berätta lite om vad EMDR behandling är osv. - & det kan jag absolut göra. Men jag har precis börjat med detta vilket gör att jag inte riktigt ännu har superbra koll på hur allting går till men lite längre fram skulle jag absolut kunna tänkas göra det för er som är intresserade!!. (emdr behandling är en behandling som jag just nu håller på med hos min psykolog). 

Efter psykologen så mötte jag upp Edvin på stan och sedan har vi bara åkt hem och inte gjort så mycket alls. Har försökt att packa ihop det mesta inför helgen då vi ska åka till Orsa (som jag nämnt tidigare). Åhhh att packa är verkligen inte än av mina starkaste sidor. Hatar det. Packar alltid för mycket, vilket jag tycker i och för sig är bättre än att packa för lite, men sen är det så svårt att verkligen få med sig allt man behöver. - däremot är jag faktiskt väldigt duktig på att packa upp mina grejer efter semestern haha (pedantisk heheh). 

Tror det blir så att jag tar med mig datorn upp dit så jag kan blogga lite från den istället för mobilen, blir oftast inte så välskrivna och genomtänkta inlägg från mobilen. Vi har dock inget wifi så får ta med ett annat internet, hoppas att det funkar!! 

Fick lite ont i min mage nu efter middagen, vet inte alls vad det kan bero på.. så nu tänkte jag och E lägga oss ner och kolla på någon serie eller så. Bara ta det lugnt helt enkelt. 

Hoppas ni mår bra, eller helt okej iallafall! Även fast det är lov och du förväntas att må bra och göra massor av saker hela tiden så är det okej att faktiskt bara göra ingenting. Det är faktiskt okej att inte må bra också, om det råkar vara så. Man får fortfarande vara ledsen även fast det är lov och du egentligen förväntas att må bättre än du annars gör. (-det där måste jag också lära mig) PUSS

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas