missmoa!

sol i det vita

Åhh så härligt väder det är här idag!! Blir så otroligt fint när det är så ljust i backarna av all snö och så sol på det. Man nästan bländas av allt ljus! Igårkväll såg jag till och med att jag blivit lite röd i ansiktet då man inte är van vid hur stark solen blir tillsammans med det ljusa på marken, det reflekteras och gör att solen blir starkare än vad den är. Så härligt!!

Nu har vi precis kommit tillbaka till stugan för att äta lite lunch, blir grillade hamburgare ute på den lilla altanen! det är verkligen typisk fjällen lunch. Vi var ute i backen vid 10 imorse idag med. Skön start på morgonen. Liksom, om jag vore hemma nu så skulle jag väl i stort sätt fortfarande ligga kvar i sängen fortfarande medans jag nu har varit ute i 2 och en halv timme. Älskar att sitta i underställ med termobrallor. Man behöver liksom inte bry sig hur man ser ut, vilket också gör att stressfaktorn och kraven sjunker vilket såklart är skönt och framförallt välbehövligt för mig. 

Juste, fick ett superstort påskägg av mamma och pappa imorse. Största jag någonsin fått och i det fick jag jättefina saker. En tröja, tuggummi, smellwell (en grej man kan lägga i träningsskorna för att det ska lukta gott) och såklart en påse godis! Jag har i princip ätit godis varje dag denna vecka men det är ju just så påsklovet ska vara. Så hörni, passa på att ät precis det där favoritgodiset och krama om era nära och kära denna helg. Gör saker som får ER att må bra. - det är min uppmaning till er denna helg. Oavsett hur viktigt det är att ta hand om varandra så är det minst lika viktigt att ta hand om er själva också. Det är så lätt att glömma bort sig själv! 

Ikväll har vi bokat bord på en restaurang här i närheten för en påskbuffé, så det är blir mysigt! Kommer förmodligen ha en lika mör kropp som igår kväll men det är som det ska vara när man njuter av något man tycker är roligt. 

Massor av kramar!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas