missmoa!

SOL OCH AFTERSKI

Hej på er! åh shit, nu känns det i kroppen må jag säga.. skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova hela dagen! Men nej nej, på´t igen bara. 

Det är så otroligt fint väder här idag! Solen skiner och man verkligen känner värmen, dock gör det så ont i ögonen då det blir så fruktansvärt ljust av den vita snön. Måste ha glasögonen på annars kommer ögonen vara helt rödsprängda ikväll.. Men superhärligt att vi fick ett sånt här väder nu sista dagen då vi åker hem imorgon. Känns tråkigt dock, men är tacksam över dessa dagar. Känns verkligen som att jag verkligen behövde det här, komma bort från vardagen. 

Nu har vi precis tagit en liten lunchpaus och så ska vi snart ut till backen igen! Har fått ett par asbra skidor som vi hyrde, sjukt bra glid vilket gör att upplevelsen i backarna blir så mycket bättre! Jag är först ner i backen hela tiden haha, för mig måste det gå fort! Korta och många svängar i hög fart, då är det som bäst!! 

Vid 15 idag blir det lite afterski, äntligen!! Tycker det är så härligt och verkligen ett måste när man är i fjällen enligt mig. När man har varit ute i backen en hel dag och sedan får sitta och sjunga med i bra, sköna låtar och dricka lite varmchoklad! HÄRLIGT!! & sedan vid halv 8 ikväll så har vi bokat bord uppe i toppstugan på grillbuffé. MUMS. Bra avslut på denna lilla minisemester med andra ord!

Hoppas ni mår bra och tar hand om varandra och er själva!! - DET ÄR VIKTIGT!!!! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas