missmoa!

Utmattningssyndrom? / helg + valle b!!

Hej på er! Första gången på hela veckan som jag faktiskt får tid till att bara sätta mig ner med datorn och skriva ett blogginlägg här. Höra lite ifrån er och få låta er höra lite om vad jag för det första har haft för mig och vad jag har planerat framöver. Eller ja, planerat & planerat.. får det att låta som att mitt liv endast består av planer hit & dit. Så otroligt intressant vecka har ni inte missat för jag har de allra flesta dagarna i stort sätt bara varit hemma. Denna vecka har jag verkligen haft alla utmattningssyndrom som man kan ha & jag har verkligen känt att nu orkar jag ingenting. & det tror jag faktiskt att kroppen verkligen är noga på att säga till om just nu, att den inte orkar! Märker det varje dag nu att jag är mycket tröttare än vanligt, lägre energi än vanligt och otroligt lätt irriterad, lätt gråtfärdig medans det där emellan finns skratt och leenden. Men till mästa dels så har jag faktiskt känt mig väldigt låg och väldigt trött.. Och jag har faktiskt lyssnat på kroppen denna vecka, det har jag faktiskt varit mycket noga med vilket min kropp nog tackar mig för. Det är jobbigt och jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra då skolan står som ett krav varje dag och jag kan verkligen inte alltid lyssna på kroppen. För då får jag ta igen allting sen. + att alla nationella prov har dragit igång och det är en väldans massa kvar vilket gör det ännu viktigare att ta sig till skolan och orka.. även fast kroppen inte vill det. 

Så denna vecka bestod endats av lite dansträningar, lite skola och väldigt mycket soffhäng. Har till och med varit så trött när jag åkt hem från skolan att jag sovit i nån timme också vilket inte alls är likt mig. Brukar aldrig göra det men det är något min kropp bara skriker om varje dag när jag lyckats tagit mig ifrån skolan.. Har till och med åkt hem till Edvin och direkt bara somnat i hans säng efter att jag känt i skolan att jag inte orkar mer. + att min migrän har slagit till ett flertal gånger denna vecka mer än vanligt. 

MEN NU ÄR DET HELG, ÄNTLIGEN!! - vilket menas med en hel del mys med Edvins kusiner!! Dom är nämligen här i uppsala nu denna helg vilket gör att jag såklart får en massa mys och kärlek av mina favoriter. Tycker verkligen om dom, allihopa och hans små kusiner är så otroligt mysiga och gulliga vilket gör mig glad!!

& IMORGON ÄR DET VALBORG!! - ni som inte befinner er i Uppis denna dag missar verkligen ett firande. Jag och Edvin tänkte dra in till stan vid lunch och möta upp lite kompisar för att ha lite picknick (hoppas VERKLIGEN på fint väder. Ibland kan det vara soligt, ibland regnigt och ibland till & med snöigt.. ) , sedan ska vi dra vidare hem till en av Alvas kompisar och grilla på kvällen. Blir nog riktigt kul tror jag, känner mig väldigt taggad faktiskt. 

Jag hoppas ni som ska fira imorgon dock tar det försiktigt!! Det är så viktigt att se till så att alla mår bra och att se till att ni själva också mår bra!! När det är så mycket folk och fester överallt så är det viktigt att se till att alla mår bra. Håll ihop OCH HA JÄKLIGT ROLIGT!!! 

& om det skulle vara så att du inte alls har några planer imorgon så är ju det helt okej det med!! Man behöver ju såklart inte alls göra något speciellt, att kolla på sin favoritfilm och käka favoritgodiset är ju också något som kan vara bättre än något annat!! Lika viktigt som det är att ta hand om sig ute i festlokalen så är det ju såklart lika viktigt att ni ser till att ta hand om er vad ni än bestämmer er för att göra. Om kroppen inte orkar eller vill göra något speciellt så är ju det självklart OKEJ!! 

Massor med pussar och kramar, xoxo

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas