missmoa!

förlåt. eller nej - inte förlåt.

jag fortsätter att ladda med noll energi här på bloggen. Är ledsen för det. Det blir antingen detta eller inget inlägg alls, vet inte vad som är bäst. Jag behöver skriva även när jag inte mår topp. 

Skolan känns inte som min grej alls. Två dagar och jag är nere på botten. Igen. Känns som att jag inte har sovit på flera dygn vilket jag egentligen har. Nu börjas detta med att känna att man inte alls sovit när man egentligen har det, känna sig trött seg tråkig utmattad och helt oinspirerad till det mesta. Ni vet när man blir irriterad på allt och alla utan att man vill, suckar över allt och känner noll drivkraft.

Förlåt. eller nej - inte förlåt. Det måste pratas om också. Det bara är så. Viktigt. 

Jag vill ju så mycket i mitt liv. Jag vet ju vad jag vill, jag vet mina mål och drömmar och dom släpper jag inte på. Men jag tappar synen på vägen som ska leda mig fram på krokiga vägar till mållinjen. Det är jobbigt. Det är jobbigt när det blir så. När man känner så mycket inför saker men man känner sig tom och orkeslös även fast man känner att man orkar göra allt och lite till. & sedan nästa sekund nä. & sen jo såklart jag ska ta mig till den där mållinjen. Och ja nångång gör jag det. Jag är helt säker. 

Ibland önskar jag att åren skulle gå lite fortare även fast jag inte vill det alls pga att jag känner att jag inte kommer hinna med det jag vill göra. Men jag vill komma ifrån allt jag MÅSTE göra. Allt jag är tvungen till. Den tiden kan gå snabbt medans tiden till allt jag vill göra inte alls får rinna förbi. 

Blandade känslor kort sagt. 

Har tagit en dusch nu. Suttit och gjort lite grundläggande plugg och anteckningar inför ett större naturprov nästa fredag också. Ångest? - ja. Men det går bra. Jag klarar det här. Såklart! 

Ni är bäst. Man får prata om saker som inte känns bra. Man får klaga. Man får det. Kom ihåg det världens finaste ni. Kram till dig som behövde en extra kram idag!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas