missmoa!

ED SHEERAN KONSERT - igår mådde jag SÅ bra!!

ALLTSÅ wow wow wow wow wow!!! Känns verkligen inte som att gårdagskvällen är något man kan kalla för verklighet då det verkligen kändes som att hela mitt liv pausades och jag åkte in i någon slags drömmig dimma. Ed Sheerans konsert är det bästa som har hänt mig och det kan jag lova med hela mitt hjärta. Igår var jag så lycklig, lyckligare än vad någon annan antidepp medicin skulle kunna ge. 

Men det var egentligen inte alls tänkt att jag och Amanda skulle gå på konserten, detta fick vi alltså veta 3 timmar innan konserten började. Mer spontan än såhär kan man inte vara haha! Vi har gått och väntat hela veckan på att en kontakt till Amandas pappa ska höra av sig då han många gånger tidigare har kunnat fixa biljetter som annars är slutsålda och han hade lovat oss att leta. Såklart har vi varit på helspänd hela veckan men samtidigt försökt att inte ha för höga förhoppningar. Torsdagen började närma sig och vårt hopp var i princip bortblåst. MEN så händer det. 

Amanda messade igår och sa att vid 16 kommer vi få veta om han möjligtvis kan ha hittat några biljetter.. dagen går och klockan slår över 16 men vi får inget meddelande från honom. Jag har träning med dansföreningen på skolan och börjar förstå att det kommer inte bi någon Ed denna kväll. MEN så ringer det. Amanda ringer och skriker att vi har fått biljetter, klockan var då vid 17.15 och jag vet inte hur jag ska förklara min lycka då den var helt obeskrivlig. Så det blev bråttom då konserten började runt 20/20.30. 

På en timme hade jag tagit bussen från idrottshallen i skolan till stationen, tagit pendeln till Knivsta och blivit upphämtad av Amanda och tillslut var vi på väg mot Stockholm, till killen som har räddat mitt liv så många gånger. 

Vid 19.30 var vi i globen centrum, vi hade mött upp killen som vi skulle köpa biljetterna av och det sista vi gjorde innan vi gick till globen var att jag skulle få i mig en middag på McDonalds.

Platserna som vi hade köpt var faktiskt mycket bättre än förväntat. Sista minuten biljetter som säljs i andra hand kan ju vara biljetter som har den sämsta platsen och utsikten men dom var verkligen förvånansvärt bra. Så vi satte oss där, han lyssna på förbandets sista låt och kände oss tillslut mindre stressade efter alla snabba beslut. MEN så får vi ett sms av Amandas kusiner som också var på plats inne i globen men med biljetter nere på golvet. Dom hade kommit på att vi kunde ju ta deras biljetter genom mobilen och visa upp för vakten då dom endast kollar på om det står "stå plats" eller ej så sagt och gjort så testade vi det OCH ja det funkade (sorry not sorry vakten haha). SÅ det slutade med att vi hade VÄRLDENS BÄSTA PLATSER. 

- Från att inte ha några biljetter alls på samma dag till att få stå plats och verkligen få uppleva en kväll som jag aldrig någonsin kommer att glömma! Han är och kommer alltid vara den mest betydelsefulla artisten som jag vet. Han har räddat mig så många gånger och gör det fortfarande. Igår mådde jag så bra!

Konserten var verkligen så så bra och är lätt en av de bästa konserterna jag har varit på. Så avslappnat, så tryggt och så otroligt bra och professionellt. & jag är helt chockad över att varenda ton han tog var helt fel fri. MAGISKT med andra ord!!! Så otroligt bra effekter också vilket fick hela konserten att göra ett lyft + att han spelade gitarr till alla låtar vilket gjorde det hela så bra!! Otroligt bra kväll med andra ord!!

( Följ mig på instagram för att se videos från kvällen @moaalunneborg ) 

KRAM KRAM KRAM

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas