missmoa!

(från en alldeles för stressad tjej)

Hej på er! åhhhh sitter här och skriver med exakt noll energi. Känner mig irriterad på allt och alla, tröttare än någonsin och verkligen helt tom på all min energi. Åh. Onsdagar brukar vara såhär. En dag mitt i veckan och allt man vill är att få helg. Jag vet inte hur jag ska palla denna termin när jag hela tiden känner mig så fruktansvärt trött. Jag sover ju ändå bra på nätterna men jag är lika trött kl. 13 på dagen som jag är kl. 22 på kvällen och så har det varit i flera veckor/månader. - det gör mig extremt provocerad. 

Kom hem idag vid halv 4. La mig i sängen direkt ungefär, åt lite frukt med ett hopp om att fylla på energin men istället somnade jag en stund lite halvt men försökte gång på gång hålla mig vaken pga all fruktansvärd plugg som måste göras. Jag orkar verkligen inte och jag kan lova hundra kronor på att jag kommer börja gråta när som helst. 

Skulle verkligen behöva träffa min psykolog nu men det har blivit strulit med tiden som jag hade bokad. Jag kunde inte förra veckan då jag inte egentligen var riktigt säker på att jag hade nån tid men avbokade ändå den ifall att, sen dess har jag inte hört något från henne. Åh måste ringa dit imorgon och kolla upp hur allt ligger till. Känns verkligen som att jag behöver prata ut lite. Det sker som sagt just nu en hel stressvirvel i mitt huvud som bara gör mig snurrig. 

Har precis kommit hem från dansen. Känner verkligen att onsdagar är en sjukt dålig dansdag. Har kommit fram till det då jag för det första som sagt är så otroligt trött. Sedan är det så att jag hinner hem emellan skolan och dansen vilket gör att när jag kommer hem och då släpper kroppen ur all spänning, jag blir hängig och trött vilket är lika med extremt otaggad för träning. Men det gick faktiskt bra för oss idag, tävlingsträningen ligger ju oturligt nog just dessa kvällar vilket kanske för mig inte är det bästa men idag gick det bra. Vilket var skönt.

Nu ska jag duscha och sedan bara krypa ner i sängen och SOVA. Har längtat hela dagen!!! 

kram kram kram kram kram (från en alldeles för stressad tjej)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas