missmoa!

imorgon tar jag tag i vardagen

Hej på er! åhhhh åhhh åhhh åhh - vid det här laget kanske ni såklart förstår hur trött jag är på att vara sjuk. Svar ja. MEN ännu tröttare blir jag på att inse nu, när jag äntligen börjar att bli piggare, att jag har missat en hel del. Saker som jag borde ha gjort i helgen har jag inte gjort vilket gör att det blir extra mycket dessa dagar som är kvar. Prestationsångest för en engelska redovisning - fakta om mig: en av de saker som ger mig mest prestationsångest är redovisningar inför klass PLUS att det ska framföras på engelska. Engelska är inte alls mitt starkaste språk eller ämne,  jag har framför allt väldigt dåligt självförtroende när det gäller mig och mina engelska kunskaper. - så detta blir en utmanande vecka. 

Idag vaknade jag och Edvin vid 10. åhh vi hade en supermysig kväll igår, vi låg och pratade superlänge ända in på natten. Brukar bli så när vi inte sett varandra på ett tag, så klockan 02 släckte vi lampan och somnade. Supermys! Sedan hade vi en mysig morgon när vi vaknade. Åt frukost, jag tog en lång dusch och tvättade håret + bäddade rent i sängen. Efter det sa kroppen ifrån då jag trodde att jag var piggare än vad jag var så då la vi oss i soffan med filt och gosade bara. Det var verkligen bra att han kom hit igår kväll så jag fick lite roligt sällskap nu efter mina tråkiga hemma dagar. Han får mig alltid att skratta, speciellt idag, idag har jag skrattat mycket!! :)

Imorgon ska jag upp och ta mig till skolan! Blandade känslor såklart, hatar när man varit borta och man inte riktigt hänger med på lektionerna. Känner mest att jag kommer ha extremt svårt att fokusera då jag fortfarande känner mig väldigt trött i huvudet.. Tar en timme i taget så får vi se om jag orkar hela dagen! - kroppens mående går först ALLA gånger. (påminnelse till mig själv)

Har dansträning imorgon också egentligen. Jag kommer ju såklart inte kunna vara med pga förkylningen men jag ska såklart vara där och se på. (okej, ja, det kommer sluta med att jag dansar. heheh)

Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll, känns nog som att det inte kommer vara några problem då jag är jättetrött. Åh nybäddad säng ÄR DET BÄSTA. 

Ta hand om varandra och er själva!!! (Superduper viktigt) kram

Detta lilla lamm är min favvis. Låg så lugnt och gosade med mig idag - mys mys mys

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas