missmoa!

kroppen sa nej / lamm!!!!!

Hej på er! sent inlägg igen = jobbiga dagar just nu. & så har det verkligen varit idag. En riktigt jobbig dag. Somnade igår med olustiga känslor i kroppen, känslor som kändes så svåra att få någon annan att förstå. Som en hopplöshet som svepte över och kvar blev jag och min kropp med en känsla av att allt är hopplöst. Ibland uppkommer såna stunder och jag hatar det. 

Vaknade upp i morse vid 06.15. Tänkte: Nej. Gick upp på toa, mötte mamma i köket och vi bestämde att det fick bli en hemmadag idag. Vilket verkligen var så behövligt. Jag utsätter min kropp dagligen för saker som den inte klarar av alla gånger. I extremt långa dagar som kroppen många gånger försöker säga ifrån men dum som jag är så brukar jag oftast inte lyssna. Även fast jag vet att det är SÅ viktigt. Så idag har jag absolut inte gjort någonting vettigt alls förutom att jag gick ut till vårvädret och städade kaninens bur och myste med lammen som har kommit. DET HAR NÄMLIGEN KOMMIT LAMM. Den första föddes för nån dag sen och så kom det trillingar igår. Sååååå gosigt. BÄSTA med våren är lamningsperioden. Massa gos gos gos.

Däremot har jag gått och haft vääärldens jobbigaste huvudvärk exakt hela dagen. Pappa säger att det kan bero på att jag har slappnat av vilket har gjort att musklerna slappnar av och gör att jag kan få värk då jag ständigt är på helspänn hela tiden annars. Ah..vad vet jag, har haft riktigt ont iallafall och Alvedon hjälpte inte.  

Åhh en sak som hände igår på träning var att mitt sår från operationen gick upp. Allting blev kaos då det blödde som fan. Så nu ikväll så kunde jag inte vara med att dansa utan åkte bara dit och körde lite smått och väldigt försiktigt på sidan om med Amanda. Blir så otroligt trött på detta elände, det är så sjukt svårläkt. Vill svära alla svärord som finns åt detta då jag inte alls borde träna på ett tag för att verkligen låta det vila ordentligt. MEN det är så fruktansvärt svårt ju. Träning är ju min räddning många gånger! huh.. 

Imorgonbitti har jag psykologtid vid halv nio. Känns skönt att gå dit faktiskt då jag inte alls mår så bra just nu. & sen får vi se hur mycket av dagen som jag orkar. Målet är att iallafall ta sig till psykologen. Ett steg i taget och ständigt lyssna på kroppen. INTE undvika den. 

Hoppas ni mår bra!! & om ni, precis som jag, inte gör det just nu så vill jag att du ska veta hur fantastiskt värdefull du är och att det är OKEJ att inte må bra. Det är okej att vara ledsen, vara arg och ha känslor. Det är OKEJ att prata om dom och det är OKEJ att inte vilja prata om det heller. Bara du kommer ihåg att TA HAND OM DIG SJÄLV. Var försiktig om din kropp, lyssna lyssna lyssna på den. DET ÄR VIKTIGT. Kramas lite extra imorgon med den du tycker om, oavsett vem eller vad det nu kan vara. Mamma, pappa, kompis, kärleken eller favorit gosedjuret. KRAMAS. 

Vi hörs, puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas