missmoa!

vår vår vår i uppis

ÅHHHHH måste bara börja detta inlägg med hur galet vädret har förgyllt dagen idag. Så så fint väder som verkligen ger hur mycket vår & till och med sommar känslor som helst!! 

Hej på er förresten!! åh vad denna dag faktiskt har gått relativt fort, vilket känns skönt då jag har varit väldigt trött. Hade svårt att sova igår kväll och var extremt trött i morse när jag vaknade. Märks att man ställt om klockan, verkligen. Men som sagt, dagen har gått relativt fort och med detta otroligt fina väder fanns det inte så mycket att klaga på FÖRUTOM allt plugg som lärarna helt plötsligt tycks tro att vi har all tid i värden att hinna med. Nationella proven har dragit igång samtidigt som två prov och en redovisning ligger och väntar innan lovet. - hur kommer det sig att det alltid är så? att så fort det väntar lov så proppas allting på i sista sekund och det lärarna förväntar sig måste man leva upp till. Kommunikationen mellan lärarna är något man ibland undrar om finns? Lite för mycket kaffe, bullar och skitsnack i lärarrummet om jag får säga det själv. 

Har idag när jag kommit hem inte alls pluggat någonting alls. Inte så smart men samtidigt så har jag inte alls orkat. Kroppen pallar inte. Efter skolan gick jag, stina och alva ner till stan och köpte glass istället! Sedan gick vi och satte oss vid ån och njöt av värmen. Supermysigt!! och en bra måndagssyssla istället för att stressa hemma, gråtandes med plugghögen som bara skriker ut prestationsångest. 

Imorgon har jag dansträning och innan det ska jag förhoppningsvis hinna plugga lite! åh har inte dansat på länge pga förkylning och problematiken med mitt operationssår som har vägrat att läka. Så får ta det försiktigt imorgon. Däremot har jag fått ont i luftrören och en väldigt jobbig hosta då jag faktiskt tror att jag är pollenallergisk. Säger såhär varje år då jag inte har tagit några tester för det men min mamma har det och mina symtom är snarlika. Kanske även det som påverkar min trötthet i kombination med antideppen + stressen. Förmodligen. 

åh. Nu vill jag bara ha lov eller få en resa jorden runt. Slippa pressen. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas