missmoa!

Kategori: outfits

KLÄNNINGAR TILL STUDENTEN/AVSLUTNINGEN

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

1. Här/2. Här/3. Här/4. Här/5. Här/6. Här/7. Här/8. Här
Även fast man kan tycka att det är tidigt och att skolan känns som en hel evighet så är det faktiskt inte alls superlångt kvar inför både avslutning och student när det gäller klädmässigt! Jag vet hur extremt svårt det kan vara att hitta just den där perfekta klänningen som kommer få en att känna sig så otroligt fin när väl terminens bästa dag är kommen. Därför är det alltid bra med en tidig inspiration!!! 

ÄRLIG

1. Två guilty pleasures? - Jag ÄLSKAR att se på high school musical. Jag kan sitta i timmar och se på frierier på youtube medans jag skrattar, ler och gråter (samt önskar att det var jag).

2. När grät du senast och varför? - Torsdags. Av ångesten som råkade ta över kroppen lite okontrollerbart.

3. När kan du vara dig själv till 100 %? - Med Edvin och min familj. Hemma.

4. Tre saker du avskyr? - Patriarkatet, korv med bröd utan bostongurka, ointelligenta människor

5. Hur är/var du i skolan? - Väldigt noggrann och ofokuserad (!?) men väldigt målmedveten. & ansvarsfull

6. Vad blir du stressad av? - Ja alltså vad blir jag inte stressad av?

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? - lite både och. Vissa anser nog att jag är väldigt självsäker och väldigt bestämd. Att jag är den som vill ta mycket plats och synas (?). Men jag tror att folk ser mig som en väldigt stark person och jag hoppas att jag uppfattas som väldigt omtänksam och kärleksfull. 

8. Hur uppfattar du dig själv? - Jag uppfattar mig själv som en väldigt viljestark person som innerst inne vet vad hon vill men som ibland kan ses lite för självsäker än vad hon egentligen ibland är. Men jag uppfattar mig också som person som absolut gillar att ta plats då jag är väldigt viljestark med många åsikter. En person som också bryr sig väldigt mycket om andra och älskar att se till så att folk mår bra.  

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? - När man sitter i bilen med någon själv och det är helt knäpptyst. Stelt stelt stelt stelt. 

10. Två otippade saker om dig själv? - Jag tycker väldigt mycket om rockmusik (trummor och gitarrer tillsammans, den känslan i kroppen är obeskrivlig!!), jag kan göra en skål med tungan.

11. När känner du dig som vackrast? - När jag är med Edvin då han alltid får mig att känna mig vacker!

12. Något du funderar mycket över? - Känner mest att vad funderar jag inte mycket över? Jag är en riktig funderare och funderar ibland alldeles för mycket på saker. Allt från livet till vart jag kommer kunna gå på toa om jag ska iväg någonstans. Jag är hopplös när det gäller just funderingar.