missmoa!

Kategori: tips

#2 PICKNICK OCH PSYKISK OHÄLSA

Andra avsnittet ute med MYCKET bättre ljud än i det första vilket gör att detta avsnitt känns som #1 även fast det är vårt andra avsnitt. Det här blir vår start!

I detta avsnitt sitter vi ute i solen och njuter av jordgubbar och fågelkvitter samtidigt som vi sitter och pratar om livets svåra stunder. När man ibland helt enkelt dansar på rostaggar. Vi båda pratar om våra erfarenheter och inser hur svårt det är att förklara hur och när allt egentligen började.

Vi vill i detta avsnitt bara avdramatisera ordet psykisk ohälsa och göra det lättare att prata om saker som det egentligen MÅSTE pratas om men som i dagens samhälle tystas ner. Vi gör detta med varandra, för varandra!

Kom ihåg, – Det är OKEJ att ibland inte må så bra. Livet är ibland som en dans på rosor. PUSS

Hemsida: http://endansparosor.wordpress.com

Instagram: # endansparosor.pod

Facebook: En dans på rosor

 

EN DANS PÃ… ROSOR - podcast av Moa & Amanda

 

BOOOM it's out!!! "En dans på rosor" - en podcast av Moa & Amanda. Yes, ni läste rätt. In på vår hemsida och lyssna (vi ska se till att den kommer ut på iTunes osv snarast!!!) men hittills kommer ni åt avsnitten på vår hemsida "endansparosor.wordpress.com" eller på youtube "En dans på rosor". 

#1 VI ÄR IGÅNG!! vi låter er lära känna oss, vi pratar om att lov inte betyder att man kommer att må bra & varför får inte tjejer prutta? (vi går all in på en gång helt enkelt & är lika naturliga som vi annars skulle vara!!) 
NU KÖR VI!! (Ljudet är lite halv svajit då vi inte har erfarenheter av micken vi använder oss av riktigt än! Så var inte för kritiska vänner) âœ¨ðŸ’Œ
OBS!!! LYSSNA I HÖRLURAR DÅ LJUDET BLIR BÄTTRE DÅ!!! VI SKA SÅKLART LÖSA DETTA INFÖR NÄSTA AVSNITT â¤

Podcasten kommer handla om allt mellan himmel och jord. Namnet "En dans på rosor" betyder för oss att livet kan ibland vara som en dans på rostaggar eller rosenblad. & eftersom vi oftast dansar oss igenom livet så betyder ju det också att även vårt liv kan se ut som "En dans på rosor!" Vi kommer att snacka om allt som vi annars också skulle prata med varandra om, även fast vi inte hade en mick emellan oss. Alltså fokuserar vi helt enkelt på att bara prata om det som behövs pratas om. Allt mellan kärlek, psykisk ohälsa och allt annat som man bara MÅSTE prata om.

Vi är så otroligt taggade på denna resa tillsammans med vår lilla nyskapade bebis & tillsammans med ER! 

Vi är ännu inte bestämt vilka dagar avsnitten ska komma ut på MEN det kommer bestämmas inom kort!! 

Följ vår facebook sida för direkt info!! & IN OCH KIKA PÅ VÅR HEMSIDA OCH PODD!!

Är ni redo för ännu ett nytt steg?? - VI ÄR!!!

M som i musik, M som är Moa, M som är MIG

Musik är verkligen allt och lite till. Något jag aldrig någonsin kan leva utan, något som får mig att kunna leva. Musik har alltid funnits där och finns alltid där. Musik är som att sätta ord på känslor som annars inte går att beskriva, som att lyssna på sitt inre när man knappt förstår själv vad man känner. Jag är musik. Mitt liv går ut på musik. - Jag vore ingenting utan det, jag är ingen utan det. Det är så magiskt på något sätt, hur något kan få ens själ att flyga ut ur kroppen och fångas av något som är så vackert. Musik ÄR magiskt. 

Här är några utav mina favoriter just nu! både lugna, djupa och såna som ger härliga sommarfeelings!! 

   

 

 

KLÄNNINGAR TILL STUDENTEN/AVSLUTNINGEN

Inlägget innehåller adlinks från Adviral

1. Här/2. Här/3. Här/4. Här/5. Här/6. Här/7. Här/8. Här
Även fast man kan tycka att det är tidigt och att skolan känns som en hel evighet så är det faktiskt inte alls superlångt kvar inför både avslutning och student när det gäller klädmässigt! Jag vet hur extremt svårt det kan vara att hitta just den där perfekta klänningen som kommer få en att känna sig så otroligt fin när väl terminens bästa dag är kommen. Därför är det alltid bra med en tidig inspiration!!! 

BEAUTY WISHES

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow - Empire State HÄR / 2. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow - Resort HÄR / 3. SUVA Beauty Pressed Eyeshadow - The 6ix HÄR / 4. Ofra Cosmetics Bronzer - 3D Pyramid Egyptian ClayHÄR / 5. Sleek I-Divine Palett - All Night Long HÄR / 6. Renegade Läppstift - Wanted HÄR / 7. Makeup Geek Kathleen Lights - Highlighter Palette HÄR / 8. Milani Foundation + Concealer HÄR / 9. Renegade Läppstift - Revolver HÄR / 10. Sleek Brow Kit Dark HÄR